Lezingen en activiteiten

Activiteiten en lezingen op de zondagen tijdens expositie ‘Gefundenes Fressen’:

Zondag 26 januari 2020:

‘Oneindig het begin’

Tijdens Gefundenes Fressen zijn er bijna iedere zondag speciale activiteiten. Kunstenaar en dichter René Hugo Kijne bijt 26 januari het spits af met ‘Oneindig het begin’, waarin hij het afgelopen jaar 2019 verwoordt en het tevens tot beeld brengt als Gefundenes Fressen. Zijn voordracht begint om 15.00 uur bij een muur die hij zelf heeft ingericht met collages en gedichten over de komende twaalf maanden.

René Kijne (in zijn eigen woorden):

Hij is René Hugo Kijne die zoekt naar de onschuld in de taal achter de woorden. De poëzie van het zwijgen in het voortgaan der dingen. De loop van het zijn dat als muziek het oor teistert, het oog omarmt, doorsijpeld in het zijnde. Het niet weten van de kennis. Dat alles en het al, in zo’n zestig minuten eeuwigheid. Een iets om niet te vergeten.

De entree is € 5 en gratis voor donateurs.

Zondag 2 februari is er een optreden van Henk Boogaard, die met zijn cabareteske liedjes teruggrijpt naar de tijd dat hij een groente- en fruitrijk dieet volgde.

De entree is € 5 en gratis voor donateurs.

Zondag 16 februari wordt een drukke middag met lezingen van gastexposant en topkok Angélique Schmeinck (onder meer bekend van 24Kitchen) en Marieke Karssen, die het over voedselbossen gaat hebben.

Verder trakteert ons bestuurslid Ellie Wouda, die 16 februari jarig is, de bezoekers op een bijzonder optreden van Karoline Kamosi. Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Leki

De entree is € 5 en gratis voor donateurs.