Kunstmarkt en veiling

Topkunst en koopjes: veiling en kunstmarkt in Velp
Zeefdrukken van Jeroen Henneman en Gradus Verhaaf te koop

Een origineel kunstcadeau voor de feestdagen kopen? Dat kan in Velp. Op 1 en 2 december is er kunst te koop op de markt en de veiling. Op 1 december staan de kramen opgesteld in de voormalige bibliotheek, nu Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32.
Ongeveer twintig professionele kunstenaars verkopen op zaterdag 1 december vanaf 12.00 uur werk tegen een lage prijs. Buiten wordt ook kunst verkocht in de kunstbus van JP Buijvoets uit Arnhem.

Op zondag 2 december worden vanaf 13.00 uur kunstwerken geveild door veilingmeester Kassiël Gerrits. Er is werk van regionale kunstenaars, de donateurs van de stichting Nieuwe Ruimte. Topstukken zijn de zeefdrukken ‘Zaklantaarn’ van Jeroen Henneman en ‘Ruimte om te groeien’ van Gradus Verhaaf. Onder de hamer komen ook workshops en een huiskamerconcert, dat speciaal voor de koper gegeven wordt door zanger/gitarist Hans Hamers uit Nijmegen.

Bezoekers die een kunstlot kopen maken kans op de zeefdruk ‘Dance’ van de Velpse kunstenaar Rob van Oosten. De te veilen kunstwerken zijn te bekijken op 1 december tijdens de kunstmarkt.
Nieuwe Ruimte is op zaterdag 1 december zondag 2 december open van 12.00 uur tot 17.00 uur.
De entree is op beide dagen gratis.

******

Info
www.nieuwe-ruimte.nl

Kunstmarkt, 1 december 12.00 -17.00
Kijkdag voor de kunstveiling, 1 december 12.00 – 17.00

Kunstveiling: 2 december 13.00 – 17.00 (open vanaf 12.00)
Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32 Velp

Contact en informatie
Rob Chevallier
06-22857859

One thought on “Kunstmarkt en veiling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *